woensdag 24 februari 2010 20:11

Vorst uit de grond, bomen er in!

De strenge winter lijkt eindelijk voorbij. Voor hoveniersbedrijf Aardewerk en andere tuinliefhebbers en –professionals begint een geweldige tijd. De groene vingers jeuken weer.

Vanaf het moment dat de eerste bodemlagen weer vorstvrij zijn, rinkelt de telefoon elke dag. Wekelijks vertrekt Aardewerk richting Boskoop om bij de beste kwekers van Europa, en tegen zeer scherpe prijzen, bomen, planten en struiken op te halen. Voor zowel particulieren als bedrijven kunnen wij scherpe afspraken maken. Doordat wij op bestelling leveren en de bomen direct bij de kwekers inkopen, zijn onze prijzen vele malen scherper dan beplanting bij tuincentra. Ook kunnen wij dankzij een groot kwekersnetwerk vrijwel elke boom leveren.

Verschillende Texelse klanten hebben alweer grote orders geplaatst. Wij leveren ze af in uw tuin en kunnen uw producten op verzoek vakkundig planten. Daarnaast krijgt u 100% garantie als de boom of struik buiten uw schuld sterft. Wilt u graag goed advies over welke beplanting in uw tuin en op het altijd winderige Texel de beste overlevingskansen heeft? Bel of mail ons vrijblijvend.